Wie is Hester

in balans

Ik ben getrouwd, moeder van twee kinderen.

Van mijn vak ben ik jurist en bestuurskundige en een deel van de tijd werk ik ook zo en geniet daarvan. Maar daarnaast was er altijd de onvervulde behoefte aan een ander soort contact, de behoefte om te helpen.

Hesterhelpt is mijn droom. Ik help je om in korte tijd te veranderen en weer het gevoel te krijgen dat je zelf aan het roer staat. Jij! In jouw leven! Op deze manier wil ik hulp bieden en een verschil maken.

Ik ben begonnen als organizer in 2009. Na tientallen tevreden klanten kwam de behoefte aan nog meer. Ik wilde echt leren coachen. Ik wilde ook iets te bieden hebben aan klanten die meer nodig hebben dan een luisterend oor, goede raad en praktische hulp.

In september 2014 heb ik me ingeschreven voor de Coachtraining van het MMSworldwide-institute. Een hele pittige trainig van 220 uur in 3 maanden! Eerder had ik al wel de basisprincipes van coaching geleerd maar dit is toch andere koek. Nu weet ik hoe het echt moet!

Wat ben ik blij dat ik deze training heb gevolgd en wat ben ik trots dat ik hem met goed resultaat heb afgerond. Nu durf ik te zeggen: “Ik kan coachen, kom maar op!”

Om te laten zien dat ik mijn vak serieus neem heb ik me laten certificeren door de  ICF.

ICF staat voor International Coach Federation en is een keurmerk voor coaches. Als je in zee gaat met een ICF-gecerticifeerde coach weet je dat je coach tenminste honderd uur ervaring heeft (ik heb er al veel meer), een echte opleiding heeft gedaan, een examen heeft afgelegd en op een respectvolle manier met je zal omgaan. Op mijn coachingswebsite leg ik daar meer over uit.

Wil je weten hoe anderen Hesterhelpt hebben ervaren? Klik dan hier voor coaching of hier voor organizing

Wil je een afspraak maken, klik dan hierWil jij je huishouden meer ontspannen, efficiënter en opgeruimder?

Kun jij wel wat inspiratie en tips gebruiken? Schrijf je dan in voor de Tips voor een prettig huishouden. Elke week een praktische tip in je mailbox.