Gezellig en schoon door de coronacrisis

4 reacties

 1. Marjolein schreef:

  Ter aanvulling op het stukje over kleding wegdoen: je kunt het ook op Vinted zetten. En kleding die niet goed meer is (behalve als er verf- of olievlekken op zitten) kan je inleveren bij de H&M voor een kortingsbon per tas, dan wordt het gerecycled. Of het mag tegenwoordig ook in de kledingcontainer! Daar zijn nieuwe afspraken over gemaakt, dan wordt het ook gerecycled.

 2. Jolanda schreef:

  Prachtig allemaal. Doch wat doe je wanneer je er alleen voor staat en chronische ziekte hebt en ook nog onzichtbare restverschijnselen van hersenbloeding?
  Waardoor je niet goed kunt plannen, organiseren, problemen oplossen en ook nog in de rouwverwerking zit zonder goede behandeling of begeleiding???

  • Hester schreef:

   Beste Jolanda, wat jammer dat je in zo’n ingewikkelde levenssituatie zit! De Coronatijd is dan nog ingewikkelder. Weet je dat er coaches zijn die zich hebben gespecialiseerd in het begeleiden van mensen die chronisch ziek zijn? Suzan Verzijden van Wise Elephant Coaching kan ik bijvoorbeeld van harte aanbevelen. Misschien kan zij je begeleiden bij het vinden van praktische oplossingen en vooral met de rouwverwerking? Ik wens je het allerbeste. Fijne dag, Hester

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.