Heb je wel genoeg bergruimte?

foto van overhemden als illustratie bij de blog over te weinig kastruimte, opbergruimte voor al je spullen

2 reacties

  1. Shana schreef:

    Elk jaar hou ik grote opruimkuis. Ik neem dan een weekje verlof en kal alle kasten uit en wat ik zelden of nooit gebruik (zelfs al is het nieuw) geef ik weg op een freecycle. Nadat ik dit gedaan heb is alles weer ordelijk en heb ik ook orde in m’n geest 🙂

  2. Esther schreef:

    Mijn ervaring is: ruim vooral spullen op die je écht jaren niet gebruikt hebt en waarvan de kans heel erg groot is dat je ze ook de komende jaren niet zal gebruiken. Ze nemen plaats in beslag in je huis/kastruimte en ook in je hoofd. En je bereikt er verder niets mee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.