Jij kan niet opruimen daarom is ons huis te vol

2 reacties

  1. gwenne schreef:

    even over dat rollenpatroon, ik WIL niet de sloof zijn, HIJ is degene die koopziek is en teveel troep heeft, niet opruimt . EN ik ben me bewust dat hij niet zal veranderen. De vraag is of ik zo’n leven wil? Nee dus… Ik denk dat het beter is als we apart wonen hij met zijn zooitje in zijn eigen huis, en ik in een leeg opgeruimd huis met tijd voor mezelf. Het is niet altijd de vrouw die faalt, denk aan uw rollenpatronen in uw adviezen……

    • Hester schreef:

      He Gwenne, wat een lastige situatie zit je in. Natuurlijk is het niet altijd de vrouw die faalt. Dat zeg ik ook nadrukkelijk. Deze dynamiek komt in alle varianten voor helaas. Hopelijk vond je nog wel steun in de informatie? Misschien vind je meer herkenning in Ik heb het je al 100 keer gevraagd Ik wens je veel sterkte.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.