Online workshop Hesterhelpt

online workshop hesterhelptWil jij mij op een super gemakkelijke en laagdrempelige manier ontmoeten zonder zelfs je huis maar uit te hoeven?

Dat kan!

In de komende maanden organiseer ik een aantal online workshops over onderwerpen die de lezers van hesterhelpt interesseren. Gratis!

Waarom gratis? Omdat ik graag meer lezers persoonlijk wil ontmoeten. Wil jij ook wel eens met mij kennismaken én een boel nuttige informatie krijgen? Schrijf je dan in voor één of meer van de online workshops.


Opruimen met kinderen

woensdag 7 november, 09.30 tot 10.00 uur

Kinderen laten je heel precies zien waar jouw manier van inrichten en opruimen zwakke plekken vertoont.

Ze laten het liefst alles uit hun handen vallen op de plek waar ze staan. Doen jouw kinderen dat ook? Dan heb je het waarschijnlijk te moeilijk voor ze gemaakt om op te ruimen.

Hoe het wel moet en hoe je je kinderen kunt motiveren om wel op te ruimen en te helpen met klussen in huis is het onderwerp van deze online workshop.

Schrijf je gauw in!

Onderaan deze pagina zie je welke hardware eisen er zijn om mee te kunnen doen.


Zo ruimen je kinderen wel hun kamer op


Hoe werkt een online workshop?

Een online workshop heet ook wel een webinar. Vanachter onze computer kunnen we met elkaar praten. Ik zal eerst vertellen over de basisprincipes van opruimen en weggooien daarna kan iedere deelnemer die dat wil vragen stellen.

Om mee te doen heb je een webcam (al dan niet ingebouwd) en een microfoon (bijna altijd ingebouwd) nodig. Je kunt meedoen vanaf computer, tablet of mobiele telefoon.

Voor de online workshop maken we gebruik van een programma dat Zoom heet. Je krijgt een paar dagen van te voren een link. Als je daar op klikt, kom je automatisch in de online workshop terecht. Zoom wordt automatisch geïnstalleerd. Dit kan op een pc, tablet of telefoon. Zelf gebruik ik altijd Zoom. Ik vind het veel prettiger werken dan Skype.

Wil je meedoen? Meld je dan snel aan!

Heb je een speciale vraag? Geef die dan alvast even door bij je aanmelding. Houd er wel rekening mee dat er meer deelnemers zullen zijn. Heb je een erg persoonlijke vraag dan kun je me beter bellen of mailen.


Wat gebeurt er met mijn gegevens als ik me aanmeldt?

Je krijgt drie e-mails naar aanleiding van je aanmelding voor de online workshop.

  1. Direct na aanmelding krijg je een e-mail dat je inschrijving is ontvangen.
  2. Enkele dagen voor de start van de online workshop krijg je een e-mail met informatie over hoe je precies kunt deelnemen.
  3. Enkele dagen na de online workshop krijg je een e-mail met de vraag hoe het is bevallen en of je nog meer informatie of hulp nodig hebt.

Daarna verwijder ik alle gegevens mbt je aanmelding.

De online workshop wordt opgenomen en mogelijk later geheel of gedeeltelijk gepubliceerd op de website.

 


Deze workshops zijn al geweest

Voorkom de terug-van-vakantieblues. Zo is opruimen en weggooien minder moeilijk.

Woensdag 12 september, 09.30 tot 10.00 uur

Terug van vakantie kijk je extra kritisch naar je huis. Je hebt de beste inzichten als je je huis een tijdje niet gezien hebt.

Hoe kwam jij thuis?

Keek je tevreden rond naar het prettige huis dat je had achtergelaten?

Of besloot je ter plekke dat je nu echt ging opruimen?

Als je tot de laatste groep behoort, heb ik speciaal voor jou een super plan bedacht. Op 12 september kun je meedoen aan een gratis online workshop over opruimen en weggooien.

Sorry de inschrijving is gesloten.


De beste tips voor een ontspannen huishouden

woensdag 26 september, 09.30 tot 10.00 uur

Prettig ontspannen huishouden, dat is mijn passie en mijn stokpaardje. Ik heb deze hele website volgeschreven omdat ik zo graag wil dat jij op een meer ontspannen manier met je huishouden aan de gang kunt.

Door de jaren heen heb ik natuurlijk een heleboel tips en handigheidjes verzameld die ik graag met je deel.

In deze online workshop zal ik je laten zien wat je zelf gemakkelijk kunt doen om het huishouden meer ontspannen te maken.

Sorry de inschrijving is gesloten.


Zo maak je een weekschema waar je je wel aan houdt

woensdag 10 oktober, 09.30 tot 10.00 uur

Maak jij wel eens vol goede moed een weekschema om na een paar dagen al te moeten constateren dat je je er niet meer aan houdt? Dan maak je waarschijnlijk een paar gemakkelijk te voorkomen fouten.

In deze online workshop laat ik je zien hoe je een weekschema maakt waar je je wel aan zult houden.

Aan het eind heb je een eerste schets van je nieuwe weekschema in handen.

Sorry de inschrijving is gesloten.

 


Opruimen is gemakkelijk als je bergruimte goed is ingericht. Koop het e-book