Opruimen als je zin hebt om op te ruimen en weg te gooien

2 reacties

 1. MC schreef:

  Goede morgen Hester
  Ik wou dat ik snel kon beslissen om mijn kamer van 14m2 te ontspullen van wat ik niet meer nodig heb, maar mijn kamer is zo vol met tassen en dozen op de grond… dat ik compleet Blokkeer en Ontmoedig raak.

  Ik moet volgende week Verhuizen naar een 3 kamer-appartement en ik heb een deel van mijn spullen al daar en veel uitgezocht met de hulp van mijn vriend en zijn dochter van 17 jaar, maar ik moet veel meer wegdoen, en ik weet niet hoe ik De Knop Om Kan Zetten en Mijn Motivatie.

  Zou jij mij meer Tips kunnen geven a.u.b.?
  Alvast bedankt en fijne zondag!

  Met vriendelijke groetjes, MC

  • Hester schreef:

   Beste M.C,
   Midden in een verhuizing komt het regelmatig voor dat mensen ontmoedigd raken en daardoor blokkeren. Er komt zoveel op je af. Houd goede moed! Als je gewoon door blijft gaan, kom je vanzelf aan het eind van deze klus. Om je goed advies te kunnen geven, is wat meer informatie over jouw situatie nodig. Als je wilt mag je me een mail sturen dan kunnen we samen kijken of en hoe ik je kan helpen. In het algemeen geldt dat je in zo’n situatie beter kunt kijken naar wat je nodig hebt dan je steeds af te vragen of je afscheid van iets kunt nemen. De laatste vraag triggert alle valkuilen waardoor je niets weg wilt doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.