Schrijf je in voor een wekelijse tip voor een prettig huishouden

Huishouden organiseren. Lees hier de tips voor een prettig huishouden

 

Schrijf je hier in voor een wekelijkse Tip voor een prettig huishouden

Elke week een tip in je mailbox om het huishouden VEEEEEL meer ontspannen te maken.En nee, de tips gaan niet over de vraag hoe vaak je de ramen moet zemen. Ze gaan ook niet over zen, meditatie en mindfulness (al zijn dat mooie en belangrijke onderwerpen). De tips gaan over praktische dingen die jij wilt weten om het huishouden gemakkelijker te maken. Opruimen, uitstelgedrag, hoe je je huisgenoten kunt laten helpen, hoe je structuur kunt vinden als je worstelt met chaos, dat zijn het soort onderwerpen waar de tips over gaan.

“Hallo Hester.
Heel erg bedankt voor de tips die ik tot nu toe elke week ontvang, ik pas ze zoveel mogelijk toe en zie al echt verbetering!”
~Wilma


Zie jij geen inschrijfformulier? Stuur dan een mail aan info@hesterhelpt.nl en ik zet je handmatig op de lijst. In sommige browsers en op sommige apparaten laadt javascript niet. Je krijgt daarom geen formulier te zien.


Om je te helpen het huishouden nog ontspannener aan te pakken, krijg je het boekje “Echt ontspannen huishouden” erbij. Gratis meegestuurd met de eerste mail.

Gewoon omdat ik graag wil dat jij gelukkig bent, niet alleen met je huishouden maar in je hele leven.

Het boek helpt je op weg als je al gemerkt hebt dat praktische tips geen blijvend effect hebben. Het laat je zien wat je kunt doen als je al zo vaak met een weekschema gestart bent en je het steeds weer na een tijdje hebt opgegeven.


echt ontspannen huishouden. Om je te helpen het huishouden echt ontspannen te doen, schreef ik dit boekje. Het is speciaal bedoeld voor die mensen die alles al geprobeerd hebben. Zo lukt het wel“Ik kom er wel en ik geniet van je mails en mijn kleine stapjes voorwaarts.
~ Marijke

“De adviezen van Hester zijn heel verfrissend.
Ze geven inzicht in wat je op de juiste waarde moet schatten en wat je moet relativeren. ~Nadine”