Te veel kleren

2 reacties

 1. Brigitte schreef:

  Wow, wat een super artikel!

  Ik heb 2 kledingkasten en 6 kledingrekjes….vol. ik was vorig jaar al gestart: 14 vuilniszakken vol met kleding weggegeven. Nu ik dit artikel lees, moet ik doorpakken, want ik ben een kei in opvouwen en opbergen en verder stapelen dat ik niet meer weer dat ik het heb! Ik ben een fashionista (ik durf niet eens te tellen hoeveel broeken, jurkjes, jeans etc ik heb) maar ben ook bang dat ik me zulks misschien nooit meer kan kopen en bewaar maar en koop maar..
  Gisteren weer wat metertjes gemaakt en in mijn slaapkamer krijg ik al meer plek en overzicht (de krukjes met kleding gepiled erop zijn weg), ook in het washok (waar ik teveel poetsdoeken etc bewaard heb en waar mijn schoenenkasten staan…ik stapelde bijna tot aan het plafond, oef. Het geeft onmiddellijk rust. Iedere dag een paar metertjes…ik ben nog wel even bezig, maar ik ga er komen!

  Groet Fashionista.

 2. Mevr.Verlinde schreef:

  Deze site zet me echt aan het denken. De hamvraag blijft in mijn geval: Wat probeer ik op te lossen/verbergen achter mijn shopping acties ?
  Ik heb zeker weten ernstig overgewicht maar dit is ontstaan na mijn medicijnen die ik helaas al 17 jaar slik en waar ik ook niet meer vanaf kom.
  Om me een beetje vrolijk te voelen koop ik dan maar weer een jurk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.